top of page
EL FESTIVAL

Què és Moguda Escènica?

Moguda Escènica és el Festival d'Arts de Santa Perpètua de Mogoda i enguany arriba a la tercera edició amb 8 dies de cultura: 4 bandes, 1 tarda de circ i teatre al carrer i 2 pel·lícules d'estrena. Totes les activitats son gratuïtes*.

Central Musical

La Central Musical

22.06.2022 I 19 h I Castell de Can Taió

Orquestra de cambra de Terrassa

L'Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48) és un conjunt orquestral fundat l'any 2000 i dirigit pel sabadellenc Quim Térmens. És una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes.

*Venda d’entrades al Bar Granja Soldevila i a la Fundació Barcanova

30.06.2022 I 22 h I Parc Central

Koko-Jean&
The Tonics

Koko-Jean & The Tonics us proposa el millor de quatre móns musicalment diferents en una bomba plena de soul, ritme i groove. La banda està formada por Koko-Jean, Anton Jarl, Victor Puertas i Dani Baraldés, quatre dels músics més aclamats per la crítica de l’escena barcelonina.

Cara-pintada-1_Manuel-Finato_web.jpg

07.07.2022 I 22 h I Parc Central

Hugo Arán

El cantant i compositor perpetuenc presenta a l'escenari del Moguda Escènica el seu darrer disc 'Extinciones y sus causas' que inclou 15 cançons en 4 idiomes diferents que parlen sobre la integració, el medi ambient o les tecnologies però també de l'amor i el futur.

14.07.2022 I 22 h I Parc Central

The Goliards Collective 

Aquesta banda fundada al Taller de Músics torna a actuar a Santa Perpètua per presentar-nos les seves versions amb sons jamaicans de peces de jazz i swing, però també dels Beatles, Madonna o Alicia Keys.

Arts al carrer

Arts al carrer

[Arts escèniques] 

rum_rum.jpg

01.07.2022 I 19.30 h I Itinerant (Inici plaça de la Vila)

Rum-Rum
de Xip Xap Teatre

Una cursa de cotxes on pot passar de tot. Un conductor malvat para totes les trampes que té a l’abast a un científic boig que, gràcies al seu enginy, sap trobar solució a tots els paranys; tot això comentat per un speaker esportiu que es transformarà en mecànic o policia valent segons la necessitat del moment.

01.07.2022 I 20.30 h I Parc Central

Qui Cu Qui Què Quina 
de la Cia. Nom provisional

Aquest és el viatge de dues persones que estan buscant una nova manera de relacionar-se entre elles i amb els altres. S’emboliquen amb cables, s’enfilen a una perxa i dibuixen cercles sobre una bicicleta. La seva complicitat els portarà a descobrir nous mons en la melodia que sona quan dues persones estan connectades. 

Cinema a la fresca

Padre no hay mas que uno 2.webp

08.07.2022 I 22 h I Parc Central

Padre no hay más que uno 2

Aquesta comèdia escrita, dirigida i protagonitzada per Santiago Segura és la seqüel·la de la taquillera 'Padre no hay más que uno'. Quan sembla que ho té controlat, el pare d'aquesta família s'enfronta a l'arribada d'un nou bebè que ho poso tot del revés.

15.07.2022 I 22 h I Parc Central

Yesterday

Un músic que lluita per obrir-se camí se n'adona que és la única persona al món capaç de recordar la música dels Beatles. Aquesta comèdia fantàstica està protagonitzada per Himesh Patel i Lly James i dirigida per Danny Boyle.

Cinema a la fresca
bottom of page